Sjors Beurskens Hoverniersbedrijf - Neer, Limburg, Bestrating, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Grondwerk Sjors Beurskens Hoverniersbedrijf - Neer, Limburg, Bestrating, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Grondwerk Sjors Beurskens Hoverniersbedrijf - Neer, Limburg, Bestrating, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Grondwerk

Tuinonderhoud

Uw tuin is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Goed onderhoud is daarom bepalend voor een blijvende uitstraling van uw groene zone. Dit gaat verder dan wat onkruid wieden en hagen knippen. De kunst van tuinonderhoud is om het oorspronkelijke beeld en de bedoeling van de tuinarchitect in stand te houden.


Door het afsluiten van een onderhoudscontract geeft u de totale zorg voor een tiptop tuin geheel in handen van Beurskens Tuinen. Wij voeren onze werkzaamheden op gezette tijden uit, zonder dat u daarbij hoeft stil te staan. Hierbij houden we rekening met seizoenen en vakanties. Aan een onderhoudscontract gaat uiteraard een informatief gesprek vooraf, waarbij wij uw wensen inventariseren. U krijgt van ons een offerte met bijbehorend werkplan op maat. Dit geeft u een helder beeld van de werkzaamheden en kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Sneeuwschuiven

Sneeuwschuiven